• Elke week aanvoer van verse truffels vanuit Italië!

Recepten

Bij de lekkerste gerechten horen truffels...

RISOTTO MET SALSA TARTUFATA

Benodigdheden voor 6 personen:
  • 500 gr. risotto rijst
  • 100 gr. boter
  • 1 middelgrote ui in dunne schijfjes
  • 1 bouillonblokje
  • 60 gr. geraspte Parmezaanse kaas
  • 100 gr. Salsa tartufata van zwarte truffel
  • Peper en zout.
Bereiding:

Fruit het uitje in de olijfolie. Voeg de rijst toe en verfijn het met zout en peper. Blijf het geheel doorroeren. Giet een kop heet water en het bouillonblokje erbij en blijf constant roeren met een houten lepel.

Zodra de rijst de vloeistof heeft opgenomen, giet u nieuw water erbij totdat de rijst gaar is. Vervolgens voegt u de boter, de Parmezaanse kaas en de salsa tartufata toe. Roer verder totdat alle producten goed vermengd zijn.

Serveer dit gerecht in een voorverwarmde schaal

Eenvoudig bestellen

De truffeldelicatessen op deze site zijn makkelijk te bestellen en worden binnen een paar dagen geleverd.

Kant en klaar

In onze webshop treft u verschillende producten aan welke al kant en klaar zijn gemaakt zodat u deze meteen kunt gebruiken bij uw gerechten.

TRUFFEL CARBONARA

Benodigdheden voor 6 personen
  • 500 gr. spaghetti of rigatoni
  • 100 gr. bacon spek
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kleine ui
  • 1 glas melk
  • 50 gr. boter
  • 50 gr. Parmezaanse kaas geraspt Nootmuskaat
  • Peper en zout
  • 3 st. eieren
  • 100 gr. Salsa tartufata van zwarte truffel
Bereiding

Kook de pasta in zout water. Snij de bacon in kleine stukjes en braad ze samen met het teentje knoflook en het fijn gesneden uitje aan in de olijfolie. Als het mooi bruin is aangebakken, stelt u de pan even weg.
Voeg dan de melk, de boter, de eieren, de Parmezaanse kaas, wat nootmuskaat, peper, zout en de salsa tartufata toe en laat dat inkoken. Vermeng het met de afgegoten pasta en roer het geheel, op een klein vuurtje tot een romige substantie.

Serveer dit gerecht in een voorverwarmde schaal!

TAGLIOLINI MET ZWARTE TRUFFEL

Benodigdheden voor 4 personen
  • 250 gr. verse tagliolini gekookt 2/3 min
  • 200 ml. Panna (Italiaanse koksroom)
  • 40 gr. verse zwarte seizoenstruffel
  • parmezaanse kaas
  • 1 teen knoflook heel gepeld
  • milde olijf olie
  • peper en zout

 

Bereiding

Doe de olie in de pan met de teen knoflook op een laag vuur.
Even aanbraden tot de knoflook licht gaat kleuren.
Schaaf de truffel in de pan en fruit deze aan, voorzie de truffel van voldoende zout.
Voeg de panna toe en doe er naar smaak de parmezaanse kaas bij. Hierna voegt u de gekookte tagliolini toe en dien het op een voorverwarmd bord op.

Altijd vers!

Elke week worden ons verse truffels aangeleverd vanuit Italië.

Urbani

Culinair genieten doe je met de truffelproducten van Urbani, het beste uit zijn soort!

ZEEWOLF MET SALSA TARTUFATA

Benodigdheden voor 2 personen
  • 1 middelgrote zeewolf
  • 20 gr. boter
  • 1 theelepel salsa tartufata
  • 1 theelepel truffel carpaccio
  • Peper en zout.

 

Bereiding

U kunt de vis geheel naar uw keuze koken of bakken. Fileer de vis en positioneer hem op een warme schaal. In een kleine pan smelt u de boter en voegt u de salsa tartufata toe.

Giet de saus over de vis en maak het gerecht af met peper, zout en truffel carpaccio. Deze saus kunt u voor veel vissoorten gebruiken.

Options

Selecteer